Template
Template Template
Template Sobota, 27 červenec 2024 Template

Přihlášení

 
Template
Projekt - Science Research Practice - Muzeum Neochori
Napsal RNDr. Milan Kubačka   
Úterý, 20 srpen 2013

Natura Opava Vás zve na pracovní stáž v zahraničním projektu Science Research Practice - Muzeum Neochori. Jste čerstvým absolvente SŠ, VOŠ nebo VŠ se zaměřením na biologii nebo příbuzných oborů? Chcete mít pracovní zkušenost ze zahraničí? Chcete si na vlastní kůži zkusit a poznat jak probíhá terénní práce biologa? Chcete přidat ruku k dílu při tvorbě regionálního muzea u města Prevezy? Chcete poznat Řecko, jak ho asi neznáte? Nabízíme bohatý program a zahraniční stáž, díky které získáte bohaté zkušenosti, které uplatníte nejen na trhu práce! Přidejte se k nám do týmu a zúčastněte se projektu financovaného z Evropského programu celoživotního vzdělávání!!!

 
loga_20130820_1793280863.gif
 

V rámci dlouhodobě připravovaného projektu Science Research Practice - Museum Neochori budou vysláni mladí přírodovědci (absolventi SOŠ a VŠ s přírodovědným zaměřením s nedostatkem pracovních zkušeností a momentálně bez trvalého zaměstnání ) na odbornou praxi do řeckého města Prevezy. Přijímací organizace je radnice města Prevezy (Municipality of Preveza). Zde pod dohledem odborníků budou provádět organizovaný přírodovědný průzkum prevezského poloostrova a následně výsledky zpracovávat a provádět muzejní práci při plánované rekonstrukci expozice v přírodovědném muzeu v Neochori, kterou město Preveza organizuje a plánuje. Výstupem projektu budou odborné znalosti, které účastníci během praxe na orgánu státní správy v městě Preveza získají. Budou provádět odbornou práci výzkumu a prezentace výsledků, včetně tvoření expozice regionálního muzea. Mobility budou realizovány v městě Preveza a jeho okolí v termínu od 28.9. do 30.10.2013.
Cílem projektu je poznat a popsat způsoby terénního přírodovědného výzkumu a prezentace výsledků v podobných, ale také odlišných podmínkách než u nás, aby měli účastníci možnost porovnat a vybrat vhodné postupy pro svůj obor. Stážisté detailně pochopí pracovní postupy, srovnají zajímavé nové technologie u nás a v Řecku a mohou je pak uplatnit ve své další praxi. Důležité je také posílení komunikačních dovedností v odborné a sociální oblasti.
Díky tomuto projektu získají nové pracovní zkušenosti, které je podpoří v jejich osobním a profesním růstu a zvýší tím jejich možnost uplatnění na trhu práce. Tuto zahraniční praxi stážisti mohou zahrnout do svého životopisu jako certifikát Europass Mobility.

Projekt je financován z Evropského programu celoživotního vzdělávání. Je zprostředkován Národní agenturou pro evropské vzdělávací programy jako projekt Leonardo da Vinci - Projekty mobility
.
.
.
1004908_4999982728023_1006944985_n_20130820_1554607226.jpg 1_20130820_1223596399.jpg
Aktualizováno ( Úterý, 20 srpen 2013 )
 
<< Předchozí   Další >>
Template
Template Template Template
Template Template